Дитячі ігрові комплекси Kinderboom

Дитячі ігрові комплекси компанії Kinderboom можна сьогодні зустріти на майданчиках дитячих садків, у дворах будинків, на шкільних подвір'ях, а також на територіях спеціалізованих навчальних закладів для дітей з обмеженими можливостями.

Для кожної вікової категорії компанія КІНДЕРБУМ пропонує свій дитячий ігровий комплекс, де враховані всі фізіологічні особливості дітей, а складові такої споруди допомагають дітлахам розвиватися і задовольняти цікавість. Граючи на свіжому повітрі серед однолітків, маленькі чомучки вчаться пізнавати цей дивовижний світ.

У нас Ви можете купити дитячі ігрові комплекси для вулиці, з огляду на вік дітей. Комплекси Малюк підійдуть для ясельних груп дитячого садка, для дошкільнят до 6 років ігрові комплекси оснащені вже містками і рукоходами. Для молодших школярів ми пропонуємо комплекси до 12 років з високими горами і лабіринтами.

Виробляє всі ці дитячі ігрові комплекси Київ та Тернопіль, а замовити доставку і монтаж можна з будь-якого міста України. Ціна важливий фактор при купівлі обладнання для дитячих майданчиків, адже саме тут хочеться казку зробити бувальщиною. Ви можете запросити нашого консультанта, який допоможе спроектувати майбутній майданчик для дітей, враховуючи її призначення і Ваш бюджет.

Замовити дзвінок
  • Ваше ім'я:
  • Ваш телефон: