Майданчики

Дитячі майданчики завжди привертають до себе увагу, там шумно і весело. Великий муніципальний дитячий майданчик у міському парку чи сквері часом перетворюється в дитячий вулик, тут гірки різної висоти для великих і маленьких, гойдалки-балансири, каруселі, будиночки, машинки та пісочниці. Трохи далі для школярів встановлюються тренажери, на яких і дорослі дядьки не проти підкачати м'язи.

 

Облаштовуючи заміський будинок, молоді сім'ї з дітьми шукають, де купити дитячі майданчики за вигідними цінами. Кращі ціни, ніж у виробника просто не буває, а значить варто звернутися в компанію Kinderboom. Враховуючи, що діти ростуть, Ви можете доукомплектовувати ігрову плошадку новими елементами. Наші фахівці допоможуть підібрати все, щоб не переплачувати зайві гроші.

 

Різновікові дитячі майданчики відправляємо сьогодні по всій Україні службами логістики, а на місцях працюють наші представники, які допомагають з установкою і плануванням. Наші дитячі ігрові майданчики з дерева не бояться снігу і дощу, а безпечні фарби, якими покрито ігрове обладнання, не вигорають на сонці. Ми виробляємо гірки, будиночки, пісочниці, тренажери та інше обладнання для шкіл, дитячих садів, міських парків і заміських будинків. У нас обов'язково знайдеться дитячий майданчик, купити для діточок Ви зможете за хорошою ціною

Замовити дзвінок
  • Ваше ім'я:
  • Ваш телефон: