Дитячі майданчики - kids

Різновиди

Різниться, в першу чергу матеріал, з якого виготовляють ігрові комплекси. Це може бути пластик, дерево, метал. Крім того, різна комплектація: в залежності від потреб можна купити пару гойдалок і гірку, а можна спорудити цілий спортивно-ігрове містечко.

Перш, ніж приймати рішення, варто з'ясувати, якими снарядами зазвичай укомплектовані дитячі площадки й майданчики

- Шведська стінка. Ідеальна для різних вікових груп, сприяє розвитку різних груп м'язів. Варто враховувати, що поперечини розраховані на вагу до 80 кг. Для більшої ваги варто купувати металевий виріб.

- Кільця, турніки, канати. Переважно, входять в комплектацію шведської стінки. При придбанні таких тренажерів слід звернути увагу на покриття ігрової зони - воно повинно пом'якшувати удар при можливому падінні зі стінки або турніків. Ці снаряди розвивають спритність.

- Гойдалки. Дитина не просить, якщо на ділянці не буде стояти ця споруда. Сучасні ігрові ділянки можуть містити наступні види гойдалок:

- Балансири для малюків;

- Гойдалки на пружинах. Виконані у формі тварин або транспортних засобів. Здатні розгойдуватися в різні боки;

- Підвісні гойдалки. Підходять для дітей будь-якого віку. Часто використовуються і батьками.

- Пісочниця. Те, без чого не обійдеться жодна майданчик, оскільки навіть підросли діти з натхненням возяться в піску.

- Горки. Можуть бути будь-яких конфігурацій і виготовлені з різних матеріалів. Маленькими користуються діти, високі і круті - старші діти.


Безпека

Дитячі майданчики повинні бути не просто барвистими і функціональними, але і безпечними. Адже яка ж це буде радість, якщо дитина буде постійно травмуватися і плакати?

Щоб уберегти дитину від зайвих сліз, необхідно продумати і перевірити безпеку придбаного комплексу. В першу чергу, необхідно подумати про покриття ділянки для ігор. Якщо поверхня двору не ідеальна, краще придбати спеціальне м'яке покриття, яке значно знизить ризик травматизму.

При установці устаткування необхідно ретельно оглянути його на предмет нерівностей, зазубрин і кріплень - виступи і розхитані кріплення видалити або закріпити. Ретельно перевірте міцність кріплення підвісних деталей.

Дотримуючись нескладних правил техніки безпеки, ви зможете зробити гри дитини веселими і корисними.

Замовити дзвінок
  • Ваше ім'я:
  • Ваш телефон: